mama Tunza in Kibera
Door: ebooprojectKenya
Blijf op de hoogte en volg Fenneke
22 Mei 2011 | Kenia, Nairobi
Sinds januari 2011 koop ik elke maand rijst, bonen, mais en olie enz. en breng dat naar het weeshuis en de school, zodat de kinderen tenminste 1 warme maaltijd per dag krijgen in de school. Het is namelijk zo, dat de kinderen niet naar school komen als ze de schoorsteen van het fornuis niet zien roken!! Dan weten ze dat er die dag geen eten is, dus komen ze niet, en proberen ze op straat hun kostje bij elkaar te scharrelen. Vorige week zijn Wim en ik samen naar het weeshuis geweest en hebben daar eten en kleding enz. gebracht.... de foto's spreken voor zichzelf!!
22 Mei 2011 - 15:16
Stijnie:
Gaaf, Fen, dat je op het spoor bent gekomen van dit weeshuis en ze kunt steunen!
Het is onvoorstelbaar voor ons in ons nette wereldje als je ziet hoe het eruit ziet.
Het is goed om de foto's te zien, zo krijgen we een goede indruk, ze spreken inderdaad voor zich.
God bless you!
22 Mei 2011 - 20:45
Irene V.d. Kleij:
Lieve Fenneke,
Wat leuk om weer te zien dat je tijd, energie en liefde steekt in mensen en met name weer in kinderen. Je bent een enorme stimulans voor de mensen die daar hulp verlenen.
Ik geniet elke keer van de verslagen die je stuurt en was ook zeer benieuwd wanneer je weer met
een verslag zou komen over een project waar je weer voor de volle 100% voorgaat.
Bij ons afscheid in Sofia heb ik in het boekje dat ik je gaf geschreven dat je tot zegen zou zijn voor
vrouwen en iedereen die je zou ontmoeten ( iets in die strekking). En het is geweldig om te lezen en
te zien door de foto's wat een geweldige invulling jij hebt gekregen in jouw leven.
Ik wens je ook alle geluk en succes toe in alles wat je onderneemt. En ik wil je zeggen dat ik jou een
geweldige positieve vrouw vind en geniet van je verhalen.
Wens je veel zegen toe en groetjes en liefs ook aan Wim,
Irene v.d. Kleij -
01 Juni 2011 - 07:36
Corrie:
Lieve zus.
Ik lees alle verslagen nu voor het eerst en vind het geweldig, mijn eerste reaktie geld voor alle verslagen dat begrijp je ,top zus lees het met veel respect voor wat jij doet.Goddank!!
Cornelia