film ebooproject in de bioscoop in Groningen
Door: fenneke
Blijf op de hoogte en volg Fenneke
01 Oktober 2011 | Kenia, Kibera
Bedankt voor alle verjaardagskaartjes en kadootjes, en iedereen die geld overgemaakt heeft naar m'n ebooprojectinkenya rekening: 40.25.55.295
HEEL ERG BEDANKT. Zo gauw het geld binnenkomt wordt het ook besteed, want er zijn nog steeds heel wat kinderen die geen fatsoenlijke schoenen en soms zelfs geen fatsoenlijke kleding hebben om naar school te gaan. Inmiddels zijn de scholen wel begonnen en omdat de kinderen hier 6 dagen per week naar school gaan ga ik samen met Alice en de moeders of grootmoeders op stap en kopen we schoenen enz. Volgens Alice springen de kinderen een gat in de lucht als ze hun nieuwe spullen krijgen!!EN de moeders zijn zo onbeschrijflijk dankbaar, ik zou willen dat jullie het allemaal konden zien. Nou ja, een beetje een idee heb je wel gekregen als je het filmpje op Youtube bekeken hebt dan zie je: erg veel luxe is hier niet voor de mensen in Kibera.
Gisteren had ik bij de Womens League een tafel gehuurd om tassen en schorten enz. van het ebooproject uit Egypte te verkopen. Dat gaat erg goed hier, en er kwam een Kenyaanse mevrouw bij me die wilde gelijk een grote bestelling doen! Wel leuk natuurlijk, maar hoe krijgen we hele voorraden tassen en schorten in Kenya? Nadat ze me van alles over het eboo project gevraagd had, vertelde ze dat ze me graag wilde introduceren bij een ik geloof Canadees echtpaar die een kinderproject in Kenya wil gaan ondersteunen!!! We hebben een afspraak gemaakt voor 14 october, en ik ben erg benieuwd wat daar uitkomt... ik houd jullie op de hoogte. Fenneke
01 Oktober 2011 - 15:40
Ineke:
Ja, je was jarig!! gefeliciteerd Fen!
liefs van Jan en Ineke -
02 Oktober 2011 - 19:17
Frans & Sanne:
Veel te laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd!!
Wat super dat Arnoud z'n documentaire zo goed is ontvangen en nu zelfs in een bioscoop komt. Wauw!
liefs Frans en Sanne -
02 Oktober 2011 - 20:29
Langeans@hotmail.com:
Hallo Fenneke,
Ten eerste gefeliciteerd met je verjaardag en met je nieuwe film.
Zoals vele anderen ben ik er erg nieuwsgierig naar.
Je bent ongelooflijk goed bezig.
Liefs Ans -
03 Oktober 2011 - 12:09
Dineke:
Fenneke, geef je nog even door wanneer de film gedraaid gaat worden en waar in Groningen. Als ik nog hier ben ga ik zeker komen. Kan ik jou ook weer even zien.
Groetjes