filmen in Kibera
Door: fenneke
Blijf op de hoogte en volg Fenneke
31 Maart 2012 | Kenia, Nairobi
Daar zijn Nicholas en ik een week mee bezig geweest, maar nu is het klaar, en kan ik de film hier ook aan zoveel mogelijk mensen laten zien! En wat nog leuker is: Nicholas is zo enthousiast over mijn project hier in Kibera, dat hij mij een paar dagen wil volgen, en een documentaire wil maken over het Eboo-project in Kenya!!! Volgende week gaat hij al mee naar Kibera om zich alvast te orienteren, en dan gaan we samen brainstormen over alle aspecten die gefilmd moeten worden, en alles wat we willen zeggen in de film.....
Super spannend allemaal, maar ik zie het helemaal zitten!!
Vanaf volgende week ga ik weer schoolgeld betalen voor alle kinderen, ik heb in totaal zo'n 5500 euro nodig en heb op dit moment nog niet helemaal genoeg geld, maar misschien zijn er nog wat mensen die wat 'flessen'geld over willen maken op rek.nr. 40.25.55.295 t.n.v. EbooprojectKenya in Den Haag. Alle beetjes helpen!!!
Volgende week heb ik ook het eerste spreekuur in Kibera, 'k ben zo benieuwd hoe dat uit gaat pakken...., maar daarover houd ik jullie op de hoogte.....
31 Maart 2012 - 19:13
Ria Bijlsma:
Wat fijn dat er weer goed nieuws is, dat geeft weer moed om door te gaan. Alle kleine beetjes helpen. Volgens mij komt het schoolgeld er wel, je hebt een trouwe acherban. Op onze steun kun je rekenen. Veel succes en we kijken weer uit naar het volgende verslag.
groetjes Ria -
31 Maart 2012 - 19:16
Stijnie:
Fantastisch, Fen! Met net zo'n indrukwekkende film als die van Egypte kun je veel mensen een goede indruk geven van de realiteit.
En wat geweldig dat de 'Egypte' film nu ook engelstaligen kan bereiken.
Succes! -
31 Maart 2012 - 22:11
Irene V.d. Kleij:
Lieve Fenneke,
Weet je nog dat ik bij jouw afscheid uit Sofia, jou een boekje heb gegeven waarin ik schreef dat je
tot zegen zult zijn voor veel vrouwen. Ik moest daaraan denken bij het bekijken van de film
"Parel in het vuilnis". Ik heb de site bezocht waar ik de film kon bekijken.
Mens wat word je op een machtige wijze door God gebruikt. Ik ben zeer onder de indruk en
bewonder jou doorzettingsvermogen, je geloof in het werk dat je doet en je succes daarin.
We leven niet voor onszelf en daar ben jij een geweldig voorbeeld van!
Liefs en veel zegen op al het werk dat je doet wens ik je toe.
Irene